24 Nisan 2024, Çarşamba

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

3 Haziran 2017, Cumartesi 11:15

BAŞKAN GAZETECİLERLE İFTARDA BULUŞTU

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, bu yıl ilk iftar davetini basın emekçilerine verdi. Torbalı basın camiasının temsilcileri, Başkan Görmez’in iftar davetinde bir araya geldi.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, bu yıl ilk iftar davetini basın emekçilerine verdi. Torbalı basın camiasının temsilcileri, Başkan Görmez’in iftar davetinde bir araya geldi. Dün akşam gerçekleşen iftar organizasyonu Kır Kahvesi’nde geçekleşti. Ramazan topunun patlamasıyla birlikte Başkan Görmez ve gazeteciler birlikte dua ederek oruçlarını açtı. İftar yemeğinin ardından gazetecilerle sohbet eden Başkan Görmez, gazetecilerin sorularını yanıtlayıp gündemi değerlendirdi.

BAŞKAN GAZETECİLERLE SOHBET ETTİ

Gazeteciler ve Başkan Görmez’in buluşması bu kez yoğun siyaset gündeminden uzakta iftar yemeğinde olunca, gazetecilerin soruları da başkanın cevapları da samimi ve içten oldu. Sohbet esnasında bol bol espriler ve şakalaşmalar oldu.

“HAYIRLARA VESİLE OLSUN”

Başkan Görmez yemeğin ardından gazetecilere teşekkür ederek, “Mübarek Ramazan ayında iftar davetimize icabet eden basın emekçilerine çok teşekkür ederim. Bu kutsal ayın tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. HASAN DEMİR