23 Nisan 2024, Salı

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

24 Ağustos 2017, Perşembe 11:49

BAŞBAKAN İÇİN TORBALI'DA HAZIRLIK YAPIYORLAR

Başbakan Binali Yıldırım, 8- 9 Eylül'de İzmir'e gelecek. Torbalı’da toplu açılışlar yapacak, bazı projelerin temelini atacak.AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ve Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, tören alanlarıyla ilgili yapılan hazırlıkları yerinde incelediler.

Başbakan Binali Yıldırım, 8- 9 Eylül'de İzmir'e gelecek. Torbalı’da toplu açılışlar yapacak, bazı projelerin temelini atacak.AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ve Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, tören alanlarıyla ilgili yapılan hazırlıkları yerinde incelediler.Başbakan Binali Yıldırım’ın 8-9 Eylül tarihinde gerçekleştireceği İzmir ve Torbalı ziyaretleri nedeniyle ilçeyi büyük bir heyecan sardı. Başbakan Binali Yıldırım Torbalı Yeni Devlet Hastanesi'nin açılışını gerçekleştirecek.

HAZIRLIK YAPILIYOR

Torbalı Belediyesi’nce yapımı tamamlanan bazı projelerin toplu açılışını ve bazılarının da temelini atacak olan Başbakan Binali Yıldırım, Selçuk - Torbalı İZBAN hattını da trenle yolculuk ederek açacak, Sabuncubeli Tüneli'nde 'ışık gördü' törenine katılacak. Yıldırım’ın aynı gün Göztepe ve Alsancak stadyumlarının temelini de atması bekleniliyor.Başbakan Binali Yıldırım, 8 Eylül Cuma günü geleceği İzmir'de Selçuk'tan İZBAN'a binecek, Torbalı'da inecek, böylece Selçuk- Torbalı İZBAN hattını yolculuk ederek açacak. Başbakan, Torbalı Devlet Hastanesi'nin açılışını gerçekleştirecek. 8 Eylül'ü 9 Eylül'e bağlayan gece Sabuncubeli Tüneli'nde 'ışıkgördü' törenine katılacak olan Başbakan, geceyi İzmir'de geçirecek.