29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

5 Eylül 2017, Salı 11:50

BAŞBAKAN CUMA GÜNÜ TORBALI'DA OLACAK

Başbakan Binali Yıldırım,  8- 9 Eylül'de İzmir'e gelecek.  Torbalı’da toplu açılışlar yapacak, bazı projelerin temelini atacak.

Başbakan Binali Yıldırım,  8- 9 Eylül'de İzmir'e gelecek.  Torbalı’da toplu açılışlar yapacak, bazı projelerin temelini atacak.Başbakan Binali Yıldırım 8 Eylül tarihinde yapımı tamamlanan Torbalı Devlet Hastanesinin açılışını gerçekleştirecek. Torbalı Belediyesi’nce yapımı tamamlanan bazı projelerin  toplu açılışını, bazılarının  temelini atacak olan Başbakan Binali Yıldırım,  Selçuk- Torbalı İZBAN hattında  yolculuk ederek açacak, Sabuncubeli Tüneli'nde 'ışık gördü' törenine katılacak, Göztepe ve Alsancak stadyumlarının temelini de atması bekleniliyor.Başbakan Binali Yıldırım, 8 Eylül Cuma günü geleceği İzmir'de Selçuk'tan İZBAN'a binecek, Torbalı'da inecek, böylece Selçuk- Torbalı İZBAN hattını yolculuk ederek açacak. Başbakan, Torbalı Devlet Hastanesi'nin açılışını yapacak canlı bağlantılarla Ödemiş Devlet Hastanesi ile Bornova Trafik Hastanesi’nin de açılışını gerçekleştirecek. 8 Eylül'ü 9 Eylül'e bağlayan gece Sabuncubeli Tüneli'nde 'ışıkgördü' törenine katılacak olan Başbakan, geceyi İzmir'de geçirecek.

İZMİR’İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞ TÖRENLERİNE DE KATILACAK

9 Eylül'de İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıldönümü törenlerine katılacak olan Başbakan Binali Yıldırım, Alsancak ve Göztepe stadyumlarının temelini atması bekleniliyor.