29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

18 Mayıs 2017, Perşembe 08:46

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

İlçemizde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen spor müsabakaları sona erdi. Spor müsabakalarında başarı elde eden öğrenciler, düzenlenen ödül töreni ile ödüllendirildi.

İlçemizde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen spor müsabakaları sona erdi. Spor müsabakalarında başarı elde eden öğrenciler, düzenlenen ödül töreni ile ödüllendirildi. Ödül töreni, Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi. Bugün Saat 11.00’de gerçekleştirilen ödül töreni ile genç sporcular madalyalarına kavuştu. Dereceye giren öğrenciler ve okul yönetimlerinin katılımıyla gerçekleşen ödül törenine Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, Belediye Başkan Yardımcısı Turgut Buluş, ve Başkan Vekili Özgür Erman Çağlar da katıldı.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen spor müsabakalarında dereceye giren öğrenciler, öğretmenleri ve ilçe protokolü ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Okul bahçesindeki halı saha da öğrenci, öğretmen ve protokol, birlikte kameralara poz verdi. Futbol, voleybol, basketbol atletizm gibi branşlarda başarı elde eden öğrenciler, okullarına madalya götürmenin gururunu yaşadı. HASAN DEMİR