25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

27 Şubat 2017, Pazartesi 18:47

BALKAN GÖÇMENLERİ DERNEĞİ YEMEKTE BULUŞTU

Torbalı Rumeli Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından eğlence gecesi düzenledi. Torbalı’daki Rumeli ve Balkan göçmenleri, dernek tarafından düzenlenen eğlence gecesine yoğun ilgi gösterdi.

Torbalı Rumeli Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından eğlence gecesi düzenledi. Torbalı’daki Rumeli ve Balkan göçmenleri, dernek tarafından düzenlenen eğlence gecesine yoğun ilgi gösterdi. Çetineller Otel’de gerçekleşen programa yüzlerce kişi katıldı. Şarkılar, türküler, yarışmalar ve oyun havaları ile gerçekleşen etkenlikte, göçmenler kıyasıya eğlendi.

COŞKU HAD SAFHADAYDI

Torbalı Rumeli Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen gece de göçmen kültürüne özgü oyun havaları damga vurdu. Rumeli ve Balkan kültürüne özgü müziklerin çalındığı gece de, coşku had safhadaydı. Gecenin sonunda bir birinden değerli hediyelerin yer aldığı bir çekilişte gerçekleşti. Çekilişteki en büyük ilgiyi ise Mustafa Kemal Atatürk’ün portresi gördü.

TELEVİZYON KANALI TARAFINDAN YAYINLANDI

Göçmenlerin eğlence gecesi, bir televizyon programı tarafından yayınlandı. Tek Rumeli TV, Torbalı Rumeli Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin eğlence gecesinin tamamını çekerek yayınladı. Konuşmalarında gerçekleştiği etkinlikte Dernek Başkanı Mustafa Hüsman, Rumeli ve Balkan kültürünü yaşatmak ve dayanışma sağlamak için çalıştıklarını ifade ederek katılanlara teşekkür etti. HASAN DEMİR