25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

25 Temmuz 2017, Salı 11:34

BACA İÇİNE GİZLENDİ BELEDİYE HALA KALDIRMADI

Yaklaşık iki yıl önce Torbalı Belediyesi’nin Yazıbaşı hizmet binasına gece yarısı gizlice konulan baz istasyonu, vatandaşların tüm itiraz ve talebine rağmen kaldırılmıyor.

Yaklaşık iki yıl önce Torbalı Belediyesi’nin Yazıbaşı hizmet binasına gece yarısı gizlice konulan baz istasyonu, vatandaşların tüm itiraz ve talebine rağmen kaldırılmıyor. Baz istasyonunun bir gece gizlice belediye binasının çatısına konulması ve üzerinin baca görünümünde kamuflaj edildiğinin anlaşılmasının ardından vatandaşlar itiraz etmiş, Torbalı Belediye yönetimi ise önce konudan bilgilerinin olmadığını ardından istasyonların kaldırılacağını söylemişti. Ancak aradan geçen iki yıla rağmen baz istasyonunun kaldırılması için hiçbir çalışma gerçekleştirilmedi.

VATANDAŞ KALDIRILMASINI İSTİYOR

Baz istasyonları, sağlığa zararlı olması nedeniyle pek çok yerde vatandaşların tepkisini çekiyor. Baz istasyonunun bir belediye binasında, belediye ile sözleşme yapılarak konulması ve üzerinin kamufle edilerek vatandaşlardan saklanması ise vatandaşların daha da fazla tepki göstermesine neden oluyor. Yazıbaşı halkı, belediyeden bu sözleşmeyi feshederek baz istasyonunu kaldırmasını istiyor. HASAN DEMİR