19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

23 Ekim 2017, Pazartesi 15:41

AYRANCILAR’DA ÇÖKEN DUVARIN DİBİNDE YAŞIYORLAR

Ayrancılar'da bulunan Üç Pınarlar Sitesi'ndeki Kanarya Apartmanı'nın bahçe duvarı çöküyor. Arkasında bulunan toprak yoldaki kayma nedeniyle duvar, ortasından tahrip olmaya başladı.

Ayrancılar'da bulunan Üç Pınarlar Sitesi'ndeki Kanarya Apartmanı'nın bahçe duvarı çöküyor. Arkasında bulunan toprak yoldaki kayma nedeniyle duvar, ortasından tahrip olmaya başladı. Ortasındaki taşların düşmeye başlamasıyla duvarın tamamen yıkılması tehlikesi oluştu. Vatandaşlar bu tehlikenin giderilmesini istiyor. Ancak site yönetimi dağılma aşamasında olduğu için hiçbir şey yapmama kararı almış durumda. Site yönetiminden taleplerine cevap bulamayan apartman sakinleri, Torbalı Belediyesi'nden yardım istiyor.

YOLDA KAYMA VAR

Apartmandaki tehlikeyi aktaran partman yöneticisi Turan Gençer, "Apartmanımızın bahçe duvarı çöküyor. Arkasındaki yol yüksekte olduğu için yolda kayma mevcut. Yoldan araçların da geçmesi kaymayı hızlandırıyor. Site yönetimine söyledik ama, şuanda devam eden bir mahkeme süreci var ve site yönetimi feshedilebilir. Bu nedenle bir şey yapmıyorlar. Torbalı Belediyesi'nden üst yoldaki kaymaya karşılık önlem alınmasını ve duvarımızı sağlamlaştırmasını talep ediyoruz" dedi. HASAN DEMİR