18 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Spor

5 Haziran 2017, Pazartesi 08:59

AYRANCILAR ŞAMPİYONLUK KUPASINI KALDIRDI

Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü kupasına kavuştu. 2. Amatör Lig 9. Grup’u lider tamamlayarak şampiyon olan Ayrancılar ekibi, dün düzenlenen tören ile şampiyonluk kupasını alarak, şampiyonluğunu kutladı.

Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü kupasına kavuştu. 2. Amatör Lig 9. Grup’u lider tamamlayarak şampiyon olan Ayrancılar ekibi, dün düzenlenen tören ile şampiyonluk kupasını alarak, şampiyonluğunu kutladı. Kupa töreni saat 17.00’de Torbalı Yedi Eylül Stadı’nda düzenlendi. Törene Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü’nün taraftar grubu olan Triyandalılar ve Ayrancılar’lı futbolseverlerin yanı sıra Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ve Başkan Yardımcısı Turgut Buluş’ta katıldı. Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, şampiyonluk kupasını kaldırarak doyasıya eğlendi.

HAK EDEREK ULAŞILAN KUPA

Tam bir yıl önce kurulan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, bu yıl ilk kez mücadele ettiği 2. Amatör Lig’de kendi grubunun şampiyonu oldu. Kurulduğu ilk yılda ilk şampiyonluğuna ulaşan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, büyük bir başarıya imza attı. İlk yılda bir üst lig vizesi alan Ayrancılar ekibi, önümüzdeki yıl 1. Amatör Lig’de mücadele edecek. 10 takımın yer aldığı grupta son hafta ile birlikte 18 maç yapan temsilcimiz, iki beraberlik ve iki mağlubiyet aldığı ligde 14 galibiyet aldı. 42 puanla ligi tamamlayan temsilcimiz, 75 averaj ile averaj rekoru kırdı. HASAN DEMİR