29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

31 Ocak 2017, Salı 17:13

AYRANCILAR MEYDANI TEMELİ ATILDI

Torbalı Belediyesi tarafından başlatılan her mahalleye bir kent meydanı projesi kapsamında Ayrancılar’a yapılması planlanan meydanın açılış töreni düzenlendi.

Torbalı Belediyesi tarafından başlatılan her mahalleye bir kent meydanı projesi kapsamında Ayrancılar’a yapılması planlanan  meydanın açılış töreni düzenlendi. Bugün saat 14.00’te başlayan tören ile meydanın temeli atıldı. Torbalı Belediyesi tarafından düzenlenen törene AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otçu, Torbalı’nın kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Ayrancılar halkı katıldı. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ve Milletvekili Atilla Kaya’nın yaptığı konuşmaların ardından dualar eşliğinde ilk temel atıldı.

7200 METREKARELİK MEYDAN

Torbalı Belediyesi tarafından Ayrancılar’a yapılacak olan  kent meydanı, 7 bin 200 metre karelk bir alana sahip olacak. Ayrancılar Meydanı içerisinde 820 metrekarelik biyolojik gölet, 300 metrekare katlı fıskiyeli havuz, 250metrekarelik kafeterya, 250 metrekareli ahşap dinlenme alanları, 160 metrekare fitness ve çocuk oyun alanı, çok amaçlı sosyal tesis ve 2 bin 600 metrekare yeşil alan yer alacak. Yeni yapılacak olan kent meydanı, Ayrancılar’a modern bir görünüm kazandıracak.

TORBALI AYRANCILAR’DAN BAŞLAR

Törende konuşma yapan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Ayrancılar’ın önemine değindi. ‘Torbalı Ayrancılar’dan başlar’ diyen Başkan Görmez, “Ayrancılar, Torbalı’ya eşit oranda büyüyor ve gelişiyor. Ayrancılar bizim için çok önemli. Bu nedenle bu güzel meydanı Ayrancılar’a kazandırmaktan mutluyuz. Diğer projelerimizle birlikte, inşallah ilçemizde meydansız mahalle kalmayacak” dedi.