20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Spor

24 Nisan 2017, Pazartesi 11:29

AYRANCILAR LİDERİ ELİNDEN KAÇIRDI

Dün sahaya bu sezondaki en kritik maçı için çıkan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, lider Selçuk Çamlıkspor ile yaptığı karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı.

Dün sahaya bu sezondaki en kritik maçı için çıkan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, lider Selçuk Çamlıkspor ile yaptığı karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı. Liderin yalnızca bir puan gerisinde olan ve liderliği ele geçirme fırsatı yaşayan Ayrancılar ekibi, etkili futboluna rağmen, bu fırsatı değerlendiremedi. Torbalı Yedi Eylül Stadı’nda oynana zorlu maç, 1 – 1 berabere bitti.

1 PUANA RAZI OLDUK

Lider Selçuk Çamlıkspor’un yalnızca bir puan gerisinde olan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, Selçuk Çamlıkspor ile dün Torbalı Yedi Eylül Stadı’nda karşı karşıya geldi. İlk maçta rakibini deplasmanda 3 – 2 yenen temsilcimiz, kendi evindeki maçta ise sahadan 1 – 1 berabere ayrıldı. İlk yarısı golsüz beraberlikle tamamlanan maçın ikinci yarısında kalesinde gol gören temsilcimiz, 11 numaralı Anıl Duran’ın attığı gol ile beraberliği yakaladı. Rakibi karşısında muhteşem bir futbol sergileyen Ayrancılar ekibi, etkili ataklarına rağmen 1 puana razı oldu.

TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK

Ligde ikinci sırada olan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, lideri yalnızca 1 puan geriden takip ediyor. Dün oynanan maçın ardından Selçuk Çamlıkspor puanını 29’a yükseltirken, Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü ise puanını 28’e yükseltti. 10 takımın yer aldığı 9. Grup’ta temsilcimizin yapacağı 6 maç daha bulunuyor. Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü’nün tek hedefi şampiyonluk. HASAN DEMİR