29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Spor

27 Ocak 2017, Cuma 20:32

AYRANCILAR İDDİALI GELİYOR

Bu yıl ilk defa yeşil sahalara çıkacak Ayrancılar spor kulübünde heyecan zirvede

 Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, profesyonel futbol kariyerine başlıyor. Yeni kurulan ve bu yıl ilk kez mücadele edecek olan Ayrancılar Gençlik ve Spor kulübü 2. Amatör Lig’de oynayacak. Ayrancılar ekibinin fikstürü belirlendi. 9. Gruba düşen Ayrancılar GSK ilk maçını 4 Şubat Cumartesi günü oynayacak. İlk 90 dakikalık sınavını deplasmanda verecek olan Ayrancılar GSK’nın ilk rakibi ise Selçuk Belevispor olacak.

RAKİPLER BELİRLENDİ

2. Amatör Lig 9. Grupta mücadele edecek olan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü’nün rakipleri şu şekilde belirlendi: Gümüldürspor, Selçuk Belevispor, Selçuk Gençlikspor, Selçuk Çamlıkspor, Ödemiş Emniyetspor, Ödemiş Gençlikspor, Gökçen Belediyespor, Mordoğanspor ve Karaburun Gençler Birliğispor.

İLK MAÇ 4 ŞUBATTA

Ayrancılar ekibi ilk sınavını Selçuk Belevispor’a karşı verecek. Selçuk’ta gerçekleşecek olan maç 4 Şubat Cumartesi günü saat 11.00’de başlayacak. Teknik Direktör Burak Atasoy’un öğrencileri, maça 3 puan için çıkacak. Güzel bir başlangıç yapmak isteyen Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü’nü ilk maçında Ayrancılar halkı yalnız bırakmayacak. Ayrancılarlıların maça yoğun ilgi göstermesi bekleniyor