29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Spor

15 Şubat 2017, Çarşamba 08:44

AYRANCILAR GSK'DAN ESKİ FUTBOLCULARA VEFA

Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü geçmişte Ayrancılar forması ile futbol oynayan eski futbolculara jest yaptı

Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü geçmişte Ayrancılar forması ile futbol oynayan eski futbolculara jest yaptı. Eski futbolculara teşekkür etmek için tören düzenleyen Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, tek tek tüm futbolculara plaket verdi. Geçmişte düzenlenen köyler arası futbol turnuvaları döneminde Ayrancılar forması giyen eski futbolcular, Ayrancılar'ın ilk futbol kulübü tarafından plaketle ödüllendirildi.

PLAKETLERİ SİYASETÇİLER VERDİ

Düzenlenen ödül törenine Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Turgut Buluş, CHP Belediye Meclis Üyesi Sıla İlgi Aktaş, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Nuh Aktaş, MHP İlçe Başkanı Muhammed Oral, Ayrancılar Mahalle Muhtarı Veysel Yeşilyurt ve İnönü Mahalle Muhtarı Ahmet Evran, plaketleri futbolculara vermek üzere davet edildi. Plaketler, eski futbolcular Kemal Bulut, Süleyman Emre, Yaşar Güney, Yavuz Selim Özgan, Ayhan Aras, Nihat Üçüncü, Ali Yün, Abdullah Yün, Aydın Kumandanveren, Hasan Hüseyin Altınışık, Mustafa Akman, Devrim Özgür, Ali Yiğit ve Mustafa Yıldırım'a verildi. Plaket töreni İzopa Yapı sahibi Aydın Kumandanveren sponsorluğunda gerçekleşti.

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Törenle ilgili konuşma yapan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Kasım Ertürk, "Ayrancılar'ın köy olduğu dönemlerde köyümüzün futbol takımı büyük başarılar elde etmişti. Ayrancılar bugün ortalama bir ilçe kadar nüfusa sahip bir semt oldu. Bizde Ayrancılar halkı için bir kulübü kurduk. Geçmişte bu takımda ter döken kişilere teşekkür plaketi vermek istedik. Kendilerine yürekten teşekkür ederim" dedi. HASAN DEMİR