29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

10 Haziran 2017, Cumartesi 09:36

ATATÜRK’TEN AYRILMAYIN DİYEREK VEDA ETTİ

Endüstri meslek lisesi olarak anılan Şehit Uzman Çavuş Harun Şenözüar Anadolu Meslek ve Teknik Lisesi’nin sevilen öğretmeni İhsan Ergin’in tayini çıktı.

Endüstri meslek lisesi olarak anılan Şehit Uzman Çavuş Harun Şenözüar Anadolu Meslek ve Teknik Lisesi’nin sevilen öğretmeni İhsan Ergin’in tayini çıktı. Ergin, gerek öğrencilerle olan ilişkileri, gerek mesleğine olan aşkı, okul için girişimde bulunduğu projeler, gerek ise okulda şimdiye kadar ki en uzun süre görev yapan rehber öğretmen olması ile okulda efsane öğretmen olmayı başarmıştı. Efsane rehber öğretmen, beş buçuk yıllık görevinin ardından başka bir okula tayin edildi. 2012 yılı Şubat ayında meslek lisesinde göreve başlayan Ergin, artık Torbalı Anadolu Lisesi’nde görev yapacak.

ÖĞRENCİLERE ATATÜRK’LÜ VEDA

Okulun efsane rehber öğretmeni İhsan Ergin, dün karne töreni sonrasında öğrencilerine yönelik veda konuşması yaptı. Ergin, “Her birinizin yaşamımda ayrı yeri oldu. Hepiniz tertemiz pırıl pırıl gençlersiniz. Hepinizi çok seviyorum. Bu okulda görev yapmayı hep çok sevdim. Sizin öğretmeniniz olmaktan dolayı hep çok mutlu oldum. Sizlere son tavsiyem Hayatta daima amaçlarınız olsun. İnsanlara ve insanlığa daima sevgiyle yaklaşın. Daima okuyun, kendinizi geliştirin, faydalı bir insan olun. Doğru yoldan ayrılmayın, Atatürk’ten ayrılmayın” dedi. HASAN DEMİR