29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

5 Mayıs 2017, Cuma 14:57

ARIZALANAN IŞIKLAR SÜRÜCÜLERİ BIKTIRDI

Karakuyu Kavşağı’ndaki trafik ışıkları, bir yanıp bir bozulması nedeniyle sürücüleri canından bezdirdi. Sık sık arızalanarak yanmayan trafik ışıkları, bir dizi soruna yol açıyor.

Karakuyu Kavşağı’ndaki trafik ışıkları, bir yanıp bir bozulması nedeniyle sürücüleri canından bezdirdi. Sık sık arızalanarak yanmayan trafik ışıkları, bir dizi soruna yol açıyor. Trafik ışıkları her arızalandığında Torbalı – Kemalpaşa Karayolu üzerindeki Ortaköy ve Karakuyu Kavşağı’nda trafik alt üst oluyor. Arapsaçına dönüşen trafik, zaman zaman kazalara neden olabildiği gibi sürücüleri de canından bezdiriyor.

SORUN DAHA DA BÜYÜDÜ

Daha önce trafik ışıklarının olmadığı Karakuyu Kavşağı’nda sürekli kazalar meydana gelince 8 ay önce kavşağa trafik ışıkları konuldu. Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından konulan trafik ışıkları ile kazaların bitirilmesi planlanmıştı. Ancak trafik ışıklarının sürekli bozulması nedeniyle sorun daha da içinden çıkılmaz bir hal aldı. Daha önce hiçbir güvenlik önleminin alınmadığı, sürücülerin zorlukla yoluna devam ettiği, defalarca da ölümlü kazanın gerçekleştiği yol trafik lambalarıyla daha da güvenli hale gelecek derken bu kez arızalar baş gösterdi. Sık sık bozulan ve yanmayan ışıklar bu kez de trafik kazasına neden oluyor. HASAN DEMİR