19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

7 Şubat 2017, Salı 08:49

ARACI YANAN ADAMDAN KUNDAKLAMA İDDİASI

Cumartesi günü Torbalı Mahallesi'nde park halindeki bir otomobilde yangın çıkmış ve otomobil tamamen yanarak küle dönmüştü. Otomobilin sahibi Ertan Şevikkol, aracının kundaklandığını ifade etti

Cumartesi günü Torbalı Mahallesi'nde park halindeki bir otomobilde yangın çıkmış ve otomobil tamamen yanarak küle dönmüştü. Otomobilin sahibi Ertan Şevikkol, aracının kundaklandığını ifade etti. Şevikkol'un şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı. Aracının aküsünü daha önce söktüğünü ifade eden Şevikkol, elektrik aksanından yangın çıkamayacağından dolayı otomobilin mutlaka dışarıdan biri tarafından yakılmış olması gerektiğini söyledi. Bir ay önce de kamyonunda yangın çıktığını ifade eden Şevikkol, her iki aracının da kundaklandığından şüphesi olmadığını söyledi. Çarşamba günü çıkacak olan itfaiye raporu ile olayın aydınlatılmasına katkı sağlayacak.

GEÇEN AY KAMYONUNDA YANGIN ÇIKMIŞTI

Cumartesi günü park halinde iken çıkan yangın sonucu otomobili küle dönen Ertan Şevikkol'un geçtiğimiz ay da kamyonu kundaklanmıştı. Kamyonunun benzin dökerek yakılmak istendiğini ve benzin şişesini olay yerinde bulduklarını ifade eden Şevikkol, "Geçtiğimiz ay kamyonum park halinde iken alev almıştı. Anında fark etmemiz sayesinde alevleri söndürmeyi başarmıştık. Daha sonra olay yerinde benzin şişesi bulduk. Kamyonun ön lastiğine benzin dökülerek ateşe verilmişti. Şimdi de otomobilim yandı. Kim niye yapıyor bilmiyorum ama yapanların bulunmasını istiyorum" dedi.