26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Politika

12 Nisan 2017, Çarşamba 14:46

AMERİKA EVET TUZAĞINDA BEKLEMEKTEDİR

Vatan Partisi Torbalı İlçe Başkanı Ülfet Başdüzen referandum süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 Vatan Partisi Torbalı İlçe Başkanı Ülfet Başdüzen referandum süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu. Amerika Evet tuzağında beklemektedir diyen Başdüzen şunları ifade etti.

BU BİR TUZAKTIR

Devlet Bahçeli’nin hükümete ‘’anayasayı değiştirelim’’ önerisini yaptığı günden bu yana Vatan Partisi bunun Türkiye’ye bir tuzak olduğunu söyledi. Bugün bunu belgesiyle açıklıyoruz.Cia eski Türkiye şefi Paul Bernard Henze 2006 yılında şu raporu yazdı. TÜRKİYENİN BU ŞEKLİYLE ABD POLİTİKALARININ TAM OLARAK YANINDA OLACAĞINDAN EMİN OLAMAYIZ.ÜLKEYİ KURANLAR DENETİM MEKANİZMASINI ÇOK SIKI TUTMUŞLAR.HÜKÜMETİ İKNA ETTİĞİMİZDE MECLİS, MECLİSİ İKNA ETTİĞİMİZDE ORDU, ORDUYU İKNA ETTİĞİMİZDE YARGI KARŞIMIZA GEÇEBİLİYOR.ABDNİN ÇIKARI TÜRKİYE’DE BİR FEDERAL DEVLET KURULMASI İSE MUTLAKA VE ÖNCELİKLE YARGI,ORDU,MECLİS VE HÜKÜMETİ TEK ELDE TOPLAYAN BAŞKANLIK REJİMİNE GEÇİLMELİDİR.BİR KİŞİYİ İKNA ETMEK BİRBİRİNİ DENETLEYEN YAPIYI İKNA ETMEKTEN ÇOK DAHA KOLAY OLACAKTIR.EĞER O BİR KİŞİ ABD ÇIKARLARINA YARDIM ETMEKTE TEREDDÜT EDERSE O BİR KİŞİ ÜZERİNE KURULMUŞ YAPIYI YIKMAK AMERİKA İÇİN SORUN OLMAZ..(bknz. https://istihbaratveanaliz.wordpress.com/2017/03/10/cia-dosyasi-cia-eski-turkiye-sefi-paul-benard-henzenin-2006da-beyaz-saraya-sundugu-turkiye-raporundan/)

TÜRKİYE KARGAŞAYA SÜRÜKLENİYOR

Bu bilgiye dayanarak bugün Türk Milletinin oyuna sunulan tek adam yönetiminin hem Türkiye’nin bekasına hem Türkiye Cumhurbaşkanına tuzak olduğunu yineliyoruz.Türk Ordusunun 24 temmuz 2015den bu yana PKK’yı hendeklere gömmesi ABD’nin Türkiye’de kaybetme sürecidir. Bunun intikamını 15 temmuz 2016da almak istediler, yine başaramadılar.Yapılacak tek şey, Cumhurbaşkanımızı tuzağa çekmekti, ne yazık ki danışmanları eliyle bunu başardılar. Suriye’de barış görüşmeleri Astana’da yapılırken, İran ve Rusya ile ilişkiler düzelmiş ve Suriye ile hükümetimizin görüşmeleri başlamışken ‘’Esad kimyasal silah kullandı ‘’yalanıyla ABD Suriye’yi bombaladı.Ne yazık ki Cumhurbaşkanımız ABD’nin yanında yer aldı. Bu da bir büyük tuzaktır. Fetö’ye teslim olmayan ve PKK ile savaşan hiçbir isim artık ABD’ye yaranamaz. ABD, 80 milyonluk Türkiye yerine 3-5bin kişilik PYD yi tercih etmiştir. ABD’nin tüm amacı bu halkoylamasından EVET çıkmasıdır.Tüm yetkileri elinde toplayan tek adama ‘’DİKTATÖR’’ suçlaması 6 ayda tırmandırılacaktır.Bu söylemle hem Türkiye hem Türkiye Cumhurbaşkanı zora sokulacaktır.Biz bu filmi çok yakın zamanda Kaddafi’nin Libyasında, Saddam’ın Irak’ında gördük.Libya ve Irak paramparça, bütün kabileler birbiriyle savaşıyor. Kaddafi ve Saddam ‘ın akibetlerini ise biliyorsunuz. Bu durumu yaşamayı ne AKP’ye oy veren ne de diğer partilere oy veren yurttaşlarımız elbette hak etmiyor. Tek adam rejimi dayatılarak Türkiye yalnızlaştırılmak isteniyor.Bu nedenlerle HAYIR diyoruz. Unutmayalım ki bugün bizler bir partinin hizmetlerini oylamıyoruz. Yapılan iyi yada kötü şeyleri oylamıyoruz. Oy vereceğimiz Türkiye’nin, evlatlarımız ve hatta torunlarımızın geleceğidir.Bugün ki durumumuzu Cumhuriyet rejimine borçluyuz, aynı zamanda Cumhuriyetimizi evlatlarımıza da miras bırakmak bizim görevimizdir.Kurulan tuzağı milletimizin göreceğine Cumhuriyetimize tüm gücüyle sahip çıkacağına güveniyoruz.