29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

23 Haziran 2017, Cuma 09:17

ALIŞVERİŞİNİZİ TORBALI'NIN ESNAFINDAN YAPIN

Torbalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Gülcü, Ramazan Bayramı alışverişlerinin Torbalı’dan yapılması için çağrı yaptı.

Torbalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Gülcü, Ramazan Bayramı alışverişlerinin Torbalı’dan yapılması için çağrı yaptı. Torbalılılara seslenen Gülcü, alışverişlerin Torbalı’dan yapılmasını isteyerek yerel esnafın kalkındırılması gerektiğini söyledi. Torbalı’nın parası Torbalı’da kalsın diyen Gülcü, tüm vatandaşları bu konuda duyarlı olmaya davet etti. Alışveriş için Torbalı dışına çıkılmasına gerek olmadığını ifade eden Gülcü, vatandaşların ihtiyaçları olan her şeyi Torbalı esnafından temin edebileceklerini söyledi.

TORBALI KALKINSIN

Torbalı halkının Torbalı esnafından alışveriş yapması gerektiğini ifade eden Torbalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Gülcü, “Önceki bayramlarda olduğu gibi bu Ramazan Bayramı’nda da alışverişlerin Torbalı’da kendi esnafımızdan yapılmasını tavsiye ediyoruz. Vatandaşlarımıza ‘Alışverişini yerel esnaftan yap’ çağrısı yapıyoruz. Unutulmamalıdır ki Torbalı esnafı kazanırsa tüm Torbalı kazanır. Torbalılılar ihtiyaçları olan her şeye Torbalı’da ulaşabilir ve satın alabilirler.

ANAHTARINIZI EMANET ETTİĞİNİZ ESNAFA SAHİP ÇIKIN

 Vatandaşlar ile Torbalı esnafı arasındaki ilişkinin güven ilişkisine dayandığını ifade eden Halil Gülcü, vatandaşlardan esnafa sahip çıkmasını istedi. Gülcü, “Torbalı esnafı, güvenilir esnaftır. Vatandaşlarımıza şu çağrıda bulunuyorum; kimi zaman anahtarınızı, kimi zamansa çocuğunuzu emanet ettiğiniz yerel esnafa sahip çıkın. Unutmayın, esnafımız kalkınırsa ilçemiz kalkınır. İlçemiz kalkınırsa hepimiz kalkınırız” dedi. HASAN DEMİR