24 Nisan 2024, Çarşamba

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

8 Nisan 2017, Cumartesi 13:25

AKŞENER TÜRKEŞ'İN KABRİNE GİTTİ

Meral Akşener, sabahın erken saatlerinde Beştepe’deki anıta giderek, Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret etti. Akşener’e ziyareti esnasında Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu da eşlik etti.

Meral Akşener, sabahın erken saatlerinde Beştepe’deki anıta giderek, Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret etti. Akşener’e ziyareti esnasında Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu da eşlik etti. Akşener bugün saat 15.00’de Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde Ankaralılar ile buluşarak “Demokrasilerde Milli İradenin Önemi” konulu konferansta konuşacak ve anayasa değişikliğine dair görüşlerini paylaşacak. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Alparslan Türkeş’in vefatının 20. yıldönümünde nedeniyle Beştepe’deki kabrini ziyaret etmişti.

KIRMIZI BEYAZ KARANFİL BIRAKTI

Mezara kırmızı beyaz karanfiller bıraktıktan sonra konuşan Akşener, “Ebediyete intikalinin 20. yılında manevi vazifemizi yerine getirmek üzere Başbuğumuzun huzurundayız. Türk devlet ve siyaset hayatında önemli izler ve eserler bırakan Alparslan Türkeş’i anlamak, onun eserlerine sahip çıkmak, hedef ve ideallerine ulaşmak için mücadele etmek her Türk Milliyetçisinin vazgeçilmez görevidir.” dedi