19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

9 Ağustos 2017, Çarşamba 10:49

AKILLI KAVŞAK TIKANDI POLİS DURUMA EL KOYDU

Akıllı Kavşak olarak adlandırılan ve trafik sıkışıklığına son vermesi için yapılan Kemalpaşa Kavşağı’nda, sık sık olduğu gibi bugün yine trafik sıkıştı.

Akıllı Kavşak olarak adlandırılan ve trafik sıkışıklığına son vermesi için yapılan Kemalpaşa Kavşağı’nda, sık sık olduğu gibi bugün yine trafik sıkıştı. Sürücülerin bir birine yol vermemesi nedeniyle sıkışıklık daha da büyüyerek trafik tamamen kilitlendi. Sabah saatlerinde kilometrelerce uzayan trafikte TIR’ların arasında kalan bazı küçük otomobiller sıkışarak ezilme tehlikesi yaşadı. Trafikteki sıkışıklığa trafik polisi müdahale etti.

AKILLI KAVŞAK ÇOK DA AKILLI DEĞİLMİŞ

Görevli Trafik polisleri kavşakta trafik ışığı vazifesi gördü. İzmir – Aydın yolu istikameti ve Torbalı – Kemalpaşa istikametindeki araçlara sıra ile geçiş hakkı veren polisler diğer yoldaki araçları bekletti. 20 saniyelik periyotlarla bir Kemalpaşa yoluna bir İzmir yoluna geçiş veren polisler, bu sayede trafik sıkışıklığını gidererek trafiği rahatlattı. Yaşanan olaylar, akıllı kavşakların çok ta kullanışlı olmadığını gösterdi. HASAN DEMİR