19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

18 Ekim 2017, Çarşamba 09:05

AK PARTİLİLERİN SOKAĞI YAPILDI DİĞER SOKAKLAR PERİŞAN HALDE

Sokakları mayın tarlasına dönen Atatürk Mahalle'nde sokak bilmecesi yaşanıyor. Çünkü mahalledeki tüm sokaklar beton zemine sahip ve delik deşik durumda iken 1535 Sokak, parke taşları ile yapılmış ve gayet güzel durumda.

Sokakları mayın tarlasına dönen Atatürk Mahalle'nde sokak bilmecesi yaşanıyor. Çünkü mahalledeki tüm sokaklar beton zemine sahip ve delik deşik durumda iken 1535 Sokak, parke taşları ile yapılmış ve gayet güzel durumda. Görenler tuhaflığı hemen fark ediyor. Çünkü sağındaki, solundaki, önündeki ve arkasındaki sokaklar harap halde iken ortadaki 1535 sokak parke taşları döşenmiş, gayet iyi durumda. İddiaya göre diğerlerinden ayrılarak trajikomik şekilde yalnızca bu sokağa bakım yapılmasının nedeni sokakta çok sayıda AK Parti üyesi belediyeye yakın isimlerin oturması. Bu adaletsizlik, mahalledeki çok sayıda vatandaşın tepkisini çekiyor.

MAHALLEDEN YÜKSEK OY ALDINIZ AMA HİZMET YOK

Duruma tepki gösteren Vedat Aygün, Atatürk Mahallesi sakinlerinin tepkisini dile getirdi. Aygün, "Belediye yönetimine seslenmek istiyorum. Oturduğunuz makam hizmet etme makamıdır. Sizi oraya oturtmak için biz yalvarmadık. Siz daha iyi hizmet edeceğinizi beyan ederek o göreve talip oldunuz. Mahallemizden aldığınız yüksek oy oranı ile belediyeyi kazandığınızı siz unuttunuz ama biz unutmayız. Bu mahallenin kronikleşen hangi sorununu çözdünüz de saray gibi belediye yapma ihtiyacı duydunuz? Biz sizden yalnızca adil bir yönetim istemiştik. Ama iki sokak arasındaki fark bile adaletsiz olduğunuzu gösteriyor. Unutmayın sandık yine kurulacaktır" dedi. HASAN DEMİR