20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

1 Kasım 2017, Çarşamba 11:36

AK PARTİ'DE METAL YORGUNLUĞU İZMİR’E Mİ SIÇRIYOR?

AK Parti Genel Merkezi’nden il başkanlıkları için verilen ‘değişim’ mesajı sonrası gözler İzmir’de. Kulislerde kısa zaman içinde İzmir’e yönelik hamle yapılacağı bilgisi ağırlık kazanmış durumda. 3 yılı aşkın süredir görevde olan Delican için ‘dinlendirilecek’ deniyor. 4 Büyükşehir’de belediye başkanlarının istifalarıyla başlayan süreçte il teşkilatlarında da değişim devam ediyor. AK Parti Genel Merkezi’nden yapılan “22 il de daha değişim yaşanacak” açıklamaları sonrası gözler İzmir’e çevrildi.

DELİCAN DİNLENDİRİLECEK

3 yılı aşkın süredir İzmir’de İl Başkanı koltuğunda oturan Bülent Delican’ın değişmesine kesin gözüyle bakılıyor. Delican’ın başarı kıstasından çok önümüzdeki seçimleri de dikkate alarak dinlendirilme düşüncesi nedeniyle değiştirileceği ağırlık kazanmış durumda. Delican’ın son dönemde performansını yükseltmesi “Başkanlığa devam etmek istiyor” şeklinde yorumlanıyor. Kulislerde kısa zaman içinde İzmir’e yönelik hamle yapılacağı ağırlık kazanmış durumda...  

Parti teşkilatında teşkilatı çok iyi tanıyan, teşkilatı kucaklayacak ve yeniden harekete geçirecek il başkanı beklentisi var.

Bu noktada iki isim öne çıkıyor. İl Başkanlığı için nabız yokladıkları da iddia edilen il eski başkanları Aydın Şengül ve Ali Aşlık masadaki öncelikli iki isim.

(Kaynak : Gerçek İzmir.com)