25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Kültür/Sanat

3 Mart 2017, Cuma 16:16

ADD TORBALI'YA TİYATRO ZİYAFETİ ÇEKECEK

Atatürkçü Düşünce Derneği, Torbalılıları muhteşem bir tiyatro oyunu ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Atatürkçü Düşünce Derneği, Torbalılıları muhteşem bir tiyatro oyunu ile buluşturmaya hazırlanıyor. Atatürkçü Düşünce Derneği Torbalı Şubesi ve Rağmen Tiyatro İstanbul ortaklığı ile gerçekleştirilecek etkinlik ile İnadına Yaşamak isimli tiyatro oyunu yarın ilçemizde sahnelenecek. Torbalı Belediye Kültür Merkezi’nde sahnelenecek olan oyun, yarın saat 20.00’de başlayacak.

TANER BÜYÜKERMAN İMZALI

Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından gerçekleştirilen organizasyon ile ilçemizde sahnelenecek olan İnadına Yaşamak oyunu Taner Büyükerman imzası taşıyor. Metin Balay’ın yazdığı Taner Büyükerman’ın yönettiği oyunda ünlü oyuncular Ercüment Balakoğlu, Önder Özpınar ve Bülent Kavas oynuyor.

ONURLU İNSANLARLA DUYARSIZLARIN SAVAŞI

Metin Balay’ın kaleme aldığı tiyatro oyunu, ismi gibi inadına yaşamı konu alıyor. Oyun, yaşamını onurlu bir şekilde sürdürmek isteyenlerle, duyarsız kendi çıkarları doğrultusunda yaşama bakanların savaşını konu alıyor. Sevgi, aşk, hüzün, demokrasi mücadelesi, barışa sahip çıkma, beş öyküsünün çatısını oluşturan öyküler arasında bulunuyor. HASAN DEMİR