28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

20 Nisan 2017, Perşembe 15:46

ADD KURUCU MECLİSİ İLK YEMEK İLE ANACAK

Atatürkçü Düşünce Derneği Torbalı Şubesi, her yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış yıldönümünü kutlamak için tören düzenleyecek.

Atatürkçü Düşünce Derneği Torbalı Şubesi, her yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış yıldönümünü kutlamak için tören düzenleyecek. 23 Nisan 1920’de açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış yıl dönümü, çeşitli etkinliklerle kutlanarak kurucu meclis üyeleri anılacak. 23 Nisan’ın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanması nedeniyle Atatürkçü Düşünce Derneği’nin etkinliği 22 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek. Kapalı pazaryerinde düzenlenecek olan etkinlik saat 12:00’de başlayacak.

KURUCU MECLİSİN ÖĞLE YEMEĞİ İKRAM EDİLECEK

22 Nisan Cumartesi günü Kapalı Pazaryerinde saat 12.00’de başlayacak olan etkinlik saat 16.00’ya kadar devam edecek. Etkinlikte katılımcılara yemek ikram edilecek. Her yıl olduğu gibi bu yılda yemek menüsünde, kurucu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk günkü menüsü olan etsiz kuru fasulye, bulgur pilavı ve üzüm hoşafı yer alacak. İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayacak olan program, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ile devam edecek. Kazımpaşa İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan etkinliklerin gerçekleşeceği törende daha sonra Ahmetli Yörükleri ve Efemder tarafından efe oyunları oynanacak. ADD Başkanı Emine Ece kutlamaların, herkesin katılımına açık olduğunu belirterek tüm Torbalı halkını davet etti. HASAN DEMİR