19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

23 Mayıs 2017, Salı 15:12

80.YIL’DAN YIL SONU COŞKUSU

TTO 80.Yıl Ortaokulu muhteşem bir yıl sonu etkinliğine imza attı. Okul bahçesinde gerçekleşen etkinliğe katılım oldukça yoğun oldu.

TTO 80.Yıl Ortaokulu muhteşem bir yıl sonu etkinliğine imza attı. Okul bahçesinde gerçekleşen etkinliğe katılım oldukça yoğun oldu. Her yıl farklı coğrafyaların kültürlerinin tanıtıldığı etkinlikte bu yıl Ege Bölgesi’nin kültürleri tanıtıldı. Birbirinden renkli gösteriler, izleyenlerden tam not aldı. 3 gün boyunca sürecek olan etkinlikler, öğrencilerin görsel ve sahne sanatlarıyla son bulacak. Sosyal sorumluluk projeleriyle ön palana çıkan TTO 80. Yıl Ortaokulu tarafından düzenlenen yılsonu etkinliği kültür festivaline dönüştü. Etkinliğe katılanlar son derece renkli anlar yaşadı. Öğrenciler, düzenledikleri etkinlikte oyunculuk yaptılar, film çektiler, ritim orkestrası kurdular, halk dansları gösterisi hazırladılar. Açacakları resim ve heykel sergisi için düşündüler, çalıştılar. Birbirinden renkli gösterilere sahne olan etkinlik, deyim yerindeyse yediden yetmişe tüm katılımcıları mest etti.

KÜLTÜRLER TANITILDI

TTO 80.Yıl Ortaokulu bahçesinde düzenlenen etkinliğe Torbalı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmet Özkan, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Hüseyin Ökmen, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. Halk oyunları ekibinin gösterisinin ardından yıl içinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilerinin ödülleri verildi. Her yıl farklı coğrafyaların kültürlerinin tanıtıldığı etkinlikte bu yıl Ege Bölgesi’nin kültürleri tanıtıldı. Okul bahçesine yerleştirilen şişme oyun parkında doyasıya eğlenen minikler, Survior koşu parkurunda birbirlerini egale etmek için kıyasıya mücadele etti. HASAN DEMİR