28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

3 Haziran 2017, Cumartesi 15:06

27 BİRİNCİ İLE BAŞARIMIZ ZİRVEDE

Geride bıraktığımız hafta içinde açıklanan TEOG sonuçlarının ardından Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun’dan açıklama geldi. TEOG ikinci dönem sınavında Torbalı’dan tam 27 Türkiye birincisi çıktığının altını çizen Cafer Tosun, ilçede eğitim kalitesi ve başarı oranının yükseldiğine dikkat çekti.

Geride bıraktığımız hafta içinde açıklanan TEOG sonuçlarının ardından Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun’dan açıklama geldi. TEOG ikinci dönem sınavında Torbalı’dan tam 27 Türkiye birincisi çıktığının altını çizen Cafer Tosun, ilçede eğitim kalitesi ve başarı oranının yükseldiğine dikkat çekti. Öğrencilerin başarısıyla gurur duyduklarını ifade eden Tosun, başarıdan dolayı tüm öğrencileri ve öğretmenleri kutladı. Yalnızca Türkiye birincilerini değil, sınavda ter döken ve iyi bir sonuç alan tüm öğrencileri tebrik eden Tosun, öğrencilerin tercih döneminde dikkatli davranarak doğru tercihler yapmalarını istedi.

İLÇEDE EĞİTİM KALİTESİ YÜKSELİYOR

Salı günü Türkiye birincilerini makamında kabul edecek olan Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, “Torbalı’nın sınavlardaki başarı oranının artması ve 27 öğrencimizin tüm sorulara doğru yanıt vermesi bizi çok mutlu etti. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için çalıştık. Sınıfların yoğunluğunu azaltmak için yeni okullar yaptık. Öğrencilerimizin derslere daha iyi konsantre olabilmesi için mevcut okulların fiziki şartlarını iyileştirdik. Okullardaki araç gereç sayısını arttırdık. Sınavda başarılı olabilmeleri için ücretsiz kurslar düzenledik. Tüm bu çabaların işe yaradığını görmek, bizi son derece mutlu etti. Tüm çocuklarımı, onlara emek veren öğretmenlerini ve velileri kutluyorum. Tüm öğrencilerimin başarılarının devamını diliyorum” dedi.

İŞTE ŞAMPİYON ÖĞRENCİLER

Torbalı’da TEOG’dan ful çıkaran öğrencilerin listesi şu şekilde: Mustafa Çoban Ortaokulu Emin Keseci, Şehit Teğmen Serdar Genç Ortaokulu Öykü Aksoy, Yavuz Sultan Selim Ortaokulu Jinda Özkan, Ayrancılar Atatürk Ortaokulu Mehiye Alkan. Toki Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Ahmet Cemal Eryılmaz, Hamza Batuhan Turan, Kazımpaşa Ortaokulu Ekin Yurdakul, Ebrar Taşkın, İrem Bakırözü, Çetineller Ortaokulu Bahar Tokmak, Öznur Elmastaş. Ticaret Odası 80. Yıl Ortaokulu Ayşe Ezgi İnce, Alperen Hüseyin Er, Melek Nur Turhan, Zeliha Nur Türkyılmaz, Hamza Esedullah Bayram, Ege Furat, Beyzanur Demir, Eda Özyurt, İsmail Efe Uyanık. Özel okullardan da 6 ful çıkaran öğrenci var. HASAN DEMİR