2 Mayıs 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

16 Eylül 2017, Cumartesi 13:35

2017 YILINDA TORBALI'DA O BÖLGEDE TELEFON VE İNTERNET YOK

Bir yandan Torbalı’nın her sokak ve köşesine baz istasyonu kurulurken, diğer tarafta ise öyle yerler var ki ilçe merkezinde olmasına rağmen telefonlar çekmiyor.

Bir yandan Torbalı’nın her sokak ve köşesine baz istasyonu kurulurken, diğer tarafta ise öyle yerler var ki ilçe merkezinde olmasına rağmen telefonlar çekmiyor. İlçenin göbeğinde olmasına rağmen telefon çekmeyen bu yerler vatandaşın aklına acaba sinyal kesici jammer mi var sorusunu getiriyor. Bu yerlerden biri de TCDD’ye ait geniş alanın her iki tarafındaki Cumhuriyet Mahallesi’nin küçük bir bölümü ve Alpkent Mahallesi’nin küçük bir bölümü. Özellikle Halk yapı Sitesi’nde bazı GSM operatörlerinin telefon ve internet erişiminde sinyal seviyesi düşükken, bir GSM operatörünün ise internet bağlantısı hiç çekmiyor, yalnızca telefon görüşmesi yapılabiliyor.

VATANDAŞ ÇÖZÜM BEKLİYOR

Torbalı’nın dört bir yanında yeni baz istasyonları kurulmasına tepki gösterilirken, telefonların yeterli sinyal seviyesine sahip olmadığı bu bölgede ise vatandaşlar, yeni baz istasyonu kurularak telefon ve internet hızının arttırılmasını istiyor. HASAN DEMİR