19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

24 Haziran 2017, Cumartesi 08:30

11 KİŞİLİK TRANSFER GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI

Geçtiğimiz sezonu 2. Amatör Lig’de şampiyon tamamlayarak 1. Amatör Lig’e çıkan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, transfer sezonunu hızlı açtı.

Geçtiğimiz sezonu 2. Amatör Lig’de şampiyon tamamlayarak 1. Amatör Lig’e çıkan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, transfer sezonunu hızlı açtı. Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, aynı başarıyı bu yılda yakalayarak Süper Amatör Lig’e çıkmak istiyor. Bu nedenle de transferlere büyük önem veriliyor. Takımı sezon ortasında devralarak şampiyonluğa ulaştıran Teknik Direktör Ahmet Hamdi Gülbahar’la yeniden anlaşan Ayrancılar ekibi, Gülbahar Hoca’ya transfer için tam yetki verdi.

YÖNETİM KABUL ETTİ

Geçtiğimiz sezon takımını şampiyonluğa ulaştıran Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü Teknik Direktörü Ahmet Hamdi Gülbahar, kulüple yeniden anlaşarak yetkiyi almasının ardından hiç vakit kaybetmeyerek transfer dosyası hazırladı. İlk olarak takımda kalacak olan isimleri belirleyen tecrübeli çalıştırıcının, kulüp yönetimine 11 kişilik yeni transfer listesi verdiği öğrenildi. Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Kasım Ertürk’ün, 11 kişilik transfer listesine onay verdiği ve bu isimlerle görüşmelerin başladığı da gelen bilgiler arasında. HASAN DEMİR